top of page
Adaptierung Wohnhaus RAN | Haiming | ROECK Architekten | Innsbruck | Umbau Wohnhaus | Umbau modern | Architekt Umbau Wohnhaus | Wohnhaus modern | Aufstockung Wohnhaus | Aufstockung Wohnhaus mordern | Aufstockung Architekt | Architekt Innsbruck

6020 INNSBRUCK

ROECK ARCHITECTS

The parents' bungalow on the outskirts of the pine forest was to be supplemented by a second apartment. The design idea was not to plan an old building with a new extension or addition, but to show a uniform building after completion. Therefore, the small one-storey apartment was accessed from the east on the ground floor, and the second apartment over three floors from the west in the basement. Both apartments have projections and recesses in the facade, creating covered seating areas.

CLIENT
PRIVATE
 
TYPOLOGY
RESIDE

STATUS
COMPLETION 2011

LOCATION
HAIMING, AUSTRIA

 
PHOTOS
BIRGIT KOLL

bottom of page